Μηχανισμός επάνω άξονας για Pivot πόρτες 70 mm

Ένα σύστημα μεντεσέδων περιστροφής της FritsJurgens αποτελείται από έναν περιστρεφόμενο μεντεσέ στο κάτω μέρος της πόρτας και έναν άνω άξονα στο επάνω μέρος της πόρτας ή στην οροφή. Ο επάνω άξονας είναι η επάνω πλευρά του σημείου περιστροφής και αγκυρώνει τη θύρα περιστροφής στην οροφή.

More details

60-7801

 
Περισσότερα

Χαρακτηριστικά

Η δυνατότητα τοποθέτησης του συστήματος σε απόσταση 70 mm από την πλευρά της πόρτας μειώνει τον αχρησιμοποίητο χώρο, ενώ διατηρεί την όμορφη, χαρακτηριστική κίνηση της περιστρεφόμενης πόρτας. Αυτός ο άνω άξονας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση μεταξύ 70 mm και του κέντρου της πόρτας και είναι κατάλληλος για όλα τα συστήματα περιστροφής της FritsJurgens.

  • Μέγιστο βάρος πόρτας 500Kg.
  • Ολόπλευρη

Το Top Pivot 70 mm μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο περιστρεφόμενης πόρτας και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε σύστημα περιστροφής FritsJurgens της προτίμησής σας.

  • Χώρος και κίνηση

Μειώστε τον αχρησιμοποίητο χώρο, διατηρώντας παράλληλα την όμορφη, ευδιάκριτη κίνηση της περιστρεφόμενης πόρτας, εγκαθιστώντας αυτήν την άνω περιστροφή στα 70 mm από το πλάι της πόρτας.

  • Μείνετε ευέλικτοι

Αυτή η άνω περιστροφή είναι εύκαμπτη: μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση μεταξύ 70 mm από το πλάι της πόρτας και τη μέση της πόρτας.

28 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare