Χωνευτός (κρυφός) μηχανισμός με περιοριστή ανοίγματος και hold open για πόρτες Pivot

Το System M+ ανεβάζει σε νέο επίπεδο τη σειρά κρυφών μεντεσέδων System M by FritsJurgens. Αυτός ο ρυθμιζόμενος κρυφός μεντεσές φέρνει το Latch Control για να διασφαλίζεται η σωστή ασφάλιση, τον εγγυημένο έλεγχο της κίνησης των θυρών έως 500 kg και επιπλέον δυνατότητα ρύθμισης της κίνησης της πόρτας. 

More details

 
Περισσότερα

Σύστημα Μ+

- Θέσεις συγκράτησης στις 0°, 90° και -90°

- Έλεγχος αποσβεστήρων

- 30° Έλεγχος ταχύτητας

- Έλεγχος μανδάλωσης

- Εγγυημένος έλεγχος της κίνησης από 20 έως 500 kg

ΈΛΕΓΧΟΣ ΜΑΝΔΆΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ 30°
Το σύστημα ρυθμιζόμενων μεντεσέδων περιστροφής M+ της FritsJurgens εισάγει το Latch Control και το Speed Control 30°. Το Latch Control επιτρέπει στην πόρτα να επιταχύνει στις τελευταίες 10° της κίνησης της πόρτας για να εξασφαλίσει τη σωστή ασφάλιση της πόρτας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εξωτερικές πόρτες με περιστρεφόμενο μεντεσέ.
Το 30° Speed Control σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ταχύτητα της περιστρεφόμενης πόρτας κατά τις τελευταίες 30° της κίνησης κλεισίματος. Αυτό σας βοηθά να καθορίσετε την κίνηση κλεισίματος της πόρτας, ανεξάρτητα από το βάρος. Έλεγχος από 20 kg έως 500 kg.
Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του System M μπορείτε να τα βρείτε και στο System M+: Damper Control, τεχνολογία FlowMotion, θέσεις συγκράτησης στις 0°, 90° και -90° και καταλληλότητα για πόρτες διπλής και μονής ενέργειας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ
Παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης του περιστρεφόμενου μεντεσέ ώστε να ασφαλίζει σωστά η πόρτα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ
Εξασφαλίζει μια ομαλή και κομψή κίνηση κλεισίματος και προστατεύει την πόρτα σας από το να ακουμπήσει στον τοίχο (back-check).

ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ 30º
Σας επιτρέπει να καθορίσετε την ταχύτητα της πόρτας με περιστρεφόμενο άξονα μέσω του τελευταίου τμήματος της κίνησης κλεισίματος.

28 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare