Μηχανισμός επάνω άξονας για Pivot πόρτες Cable Grommet με υποδοχή καλωδίου

Ο κρυφός μηχανισμός για πόρτες PIVOT είναι ειδικά σχεδιασμένος για να κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο το πέρασμα των καλωδίων μέσα από την πόρτα και τον επάνω άξονα. Αυτό επιτρέπει την χρήση ηλεκτρονικής ασφάλειας (ACCESS CONTROL), ηλεκτρονικής κλειδαριάς και φωτισμού LED σε πόρτες PIVOT.

More details

364-067

 
Περισσότερα

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΕΩΣ 500 KG , ΠΛΑΤΟΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ , ΥΨΟΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ . 

Τα συστήματα TOP PIVOT CABLE κρυφών μεντεσέδων περιστροφής με υποδοχή καλωδίου ξεχωρίζουν επειδή είναι πλήρως ενσωματωμένα στην πόρτα. Το πέρασμα των καλωδίων μέσα από την πόρτα επιτρέπει την χρήση ηλεκτρονικής ασφάλειας (ACCESS CONTROL), ηλεκτρονικής κλειδαριάς και φωτισμού LED.

ΚΙΝΗΣΗ
Ο περιστρεφόμενος μεντεσές πόρτας System One μπορεί να ανοίξει τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά, περιστρέφεται κατά 360˚ και δεν διαθέτει θέσεις συγκράτησης ή λειτουργία κλεισίματος. Είναι δυνατόν να συνδυαστεί το System One με πλαίσια πόρτας- σε αυτή την περίπτωση η περιστροφή της πόρτας είναι 90˚.

Κάτω άξονας: Ο κάτω άξονας είναι ο μηχανισμός περιστροφής και τοποθετείται στην κάτω πλευρά της πόρτας. Ο μηχανισμός περιστροφής είναι επομένως σχεδόν αόρατος. Οι κάτω άξονες FritsJurgens έχουν αντοχή σε φορτίο για πόρτες περιστροφής έως 500 Kg.

Πλάκα οροφής: Η πλάκα οροφής τοποθετείται στην οροφή, όπου ο πείρος του άνω άξονα προσαρμόζεται απρόσκοπτα στην οπή της πλάκας οροφής. Η πλάκα οροφής διατίθεται σε δύο φινιρίσματα: βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο.


Χαρακτηριστικά : 

  • Τύπος τοποθέτησης: Άρκη και μέση της πόρτας (Περιστρεφόμενη πόρτα)
  • Υλικό: Ανοξείδωτο Χάλυβας |Ανοδιωμένο αλουμίνιο
  • Βάρος πόρτας : Έως 500kg
  • Πλάτος πόρτας : Από 400mm εώς Απεριόριστο 
  • Ύψος πόρτας : Απεριόριστο
  • Διαστάσεις προϊόντος : 165 x 32 x 41 mm

 

 

28 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare