Πλάκα (φωλιά) δαπέδου στρογγυλή System 3

Κάθε πλάκα δαπέδου FritsJurgens τοποθετείται 8 mm στο πάτωμα. Αυτό είναι αρκετό για σχεδόν κάθε τύπο δαπέδου, κατασκευασμένες από συμπαγές σκληρυμένο χάλυβα, έχουν φέρουσα ικανότητα για πόρτες περιστροφής έως 500 Kg.
  • Συμβατή βάση για Μηχανισμό System 3

More details

60-7801

 
Περισσότερα

Κάθε πλάκα δαπέδου FritsJurgens τοποθετείται 8 mm στο πάτωμα. Αυτό είναι αρκετό για σχεδόν κάθε τύπο δαπέδου και καθιστά δυνατό τον συνδυασμό μεντεσέδων FritsJurgens με θέρμανση δαπέδου.

Οι πλάκες δαπέδου της FritsJurgens είναι κατασκευασμένες από συμπαγές σκληρυμένο χάλυβα και, ως εκ τούτου, είναι πλήρως ανθεκτικές στις γρατσουνιές.

Ο κάτω άξονας είναι ο μηχανισμός περιστροφής και ο οδηγός της περιστρεφόμενης πόρτας και είναι τοποθετημένος στην κάτω πλευρά της πόρτας. Επομένως, ο μηχανισμός περιστροφής είναι ουσιαστικά αόρατος. Οι κάτω στροφείς FritsJurgens έχουν φέρουσα ικανότητα για πόρτες περιστροφής έως 500 Kg.

Ο κάτω άξονας προσφέρει διάφορα χαρακτηριστικά, ανάλογα με την επιλογή του κάτω άξονα, όπως: θέσεις συγκράτησης, αυτοκλείσιμο, έλεγχος αποσβεστήρα, έλεγχος κλειδώματος, έλεγχος ταχύτητας 30°, ελεύθερη αιώρηση.

Η τοποθέτηση των κάτω περιστροφών καθορίζει τη χωρική επίδραση που θα έχει η περιστρεφόμενη πόρτα στο περιβάλλον της. Εκτός από μια πιο κανονική πλευρική τοποθέτηση για τη δημιουργία περιστρεφόμενων θυρών, οι μεντεσέδες περιστροφής FritsJurgens είναι επίσης κατάλληλοι για περιστρεφόμενα πάνελ ή τοίχους 360 μοιρών.

18 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare