Μηχανισμός για Pivot πόρτες System M+

Ο μηχανισμός επαναφοράς System M+ είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα περιστρεφόμενων μεντεσέδων που μπορείτε να προσαρμόσετε εξασφαλίζοντας μια ομαλή κίνηση και προσαρμοσμένη ταχύτητα κλεισίματος της περιστρεφόμενης πόρτας κατά το τελικό στάδιο
Επικοινωνίστε μαζί μας και ενημερώστε μας για τις διαστάσεις και το βάρος της πόρτας για να ετοιμάσουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας

More details

60-7801

 
Περισσότερα

Διαστάσεις πόρτας: Απεριόριστο ύψος, απεριόριστο πλάτος

Πάχος πόρτας: 40mm - 70mm

Βάρος: Εώς 500 kg

Μια περιστρεφόμενη πόρτα χρειάζεται διάφορα εξαρτήματα - το σύστημα περιστροφής, μια πλάκα (φωλιά) δαπέδου, έναν επάνω άξονα και μια άνω περιστροφή.

Χαρακτηριστικά
 
  • Έλεγχος κλεισίματος

Παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής του περιστρεφόμενου μεντεσέ ώστε να διασφαλίσετε ότι ακόμη και οι περιστρεφόμενες πόρτες με γλώσσες κλείνουν σωστά, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους.

  • Έλεγχος αποσβεστήρα

Εξασφαλίζει μια ομαλή και κομψή κίνηση κλεισίματος και προστατεύει την πόρτα σας από την επαφή με τον τοίχο (πίσω-τσεκ).

  • Έλεγχος ταχύτητας 30º

Σας επιτρέπει να προσδιορίσετε την ταχύτητα της περιστρεφόμενης πόρτας μέσω του τελευταίου τμήματος της κίνησης κλεισίματος.

Εγκατάσταση 

Η εγκατάσταση του System M+ είναι γρήγορη και εύκολη, διαρκεί μόνο περίπου 30 λεπτά επί τόπου. Η διαδικασία εγκατάστασης περιλαμβάνει την τοποθέτηση της πλάκας δαπέδου, της πλάκας οροφής και τη ρύθμιση της πόρτας σύμφωνα με τις επιθυμητές προδιαγραφές.

Το σημείο περιστροφής του συστήματος μπορεί να τοποθετηθεί με ευελιξία από 70 mm και ο επάνω άξονας μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μεταξύ 70 mm και του κέντρου της πόρτας. Το System M+ είναι συμβατό με όλα τα συστήματα περιστροφής της FritsJurgens και διατίθεται σε επτά διαφορετικές κατηγορίες βάρους που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το βάρος και τις διαστάσεις της θύρας περιστροφής σας.

28 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare