Πλάκα (φωλιά) δαπέδου τετραγωνισμένη System 3

Κάθε πλάκα δαπέδου FritsJurgens τοποθετείται 8 mm στο πάτωμα, αυτό είναι αρκετό για σχεδόν κάθε τύπο δαπέδου, είναι κατασκευασμένες από συμπαγές σκληρυμένο χάλυβα, έχουν φέρουσα ικανότητα για πόρτες περιστροφής έως 500 Kg.
  • Συμβατή βάση για Μηχανισμό System 3

More details

60-7801

 
Περισσότερα

Οι πλάκες δαπέδου της FritsJurgens είναι κατασκευασμένες από συμπαγές σκληρυμένο χάλυβα και, ως εκ τούτου, είναι πλήρως ανθεκτικές στις γρατσουνιές.

Ο κάτω άξονας είναι ο μηχανισμός περιστροφής και ο οδηγός της περιστρεφόμενης πόρτας και είναι τοποθετημένος στην κάτω πλευρά της πόρτας. Επομένως, ο μηχανισμός περιστροφής είναι ουσιαστικά αόρατος. Οι κάτω στροφείς FritsJurgens έχουν φέρουσα ικανότητα για πόρτες περιστροφής έως 500 Kg.

Ο κάτω άξονας προσφέρει διάφορα χαρακτηριστικά, ανάλογα με την επιλογή του κάτω άξονα, όπως: θέσεις συγκράτησης, αυτοκλείσιμο, έλεγχος αποσβεστήρα, έλεγχος κλειδώματος, έλεγχος ταχύτητας 30°, ελεύθερη αιώρηση.

Η τοποθέτηση των κάτω περιστροφών καθορίζει τη χωρική επίδραση που θα έχει η περιστρεφόμενη πόρτα στο περιβάλλον της. Εκτός από μια πιο κανονική πλευρική τοποθέτηση για τη δημιουργία περιστρεφόμενων θυρών, οι μεντεσέδες περιστροφής FritsJurgens είναι επίσης κατάλληλοι για περιστρεφόμενα πάνελ ή τοίχους 360 μοιρών.

18 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare