Μηχανισμός για Pivot πόρτες System One

Ο μηχανισμός επαναφοράς System One είναι ο πιο συμπαγής και στενός μεντεσές περιστροφής της FritsJurgens – ένα μόνο σημείο περιστροφής, που προσφέρει μια περιστρεφόμενη πόρτα ελεύθερης περιστροφής για πόρτες με λεπτό πλαίσιο θυρών.

Επικοινωνίστε μαζί μας και ενημερώστε μας για τις διαστάσεις και το βάρος της πόρτας για να ετοιμάσουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


More details

60-7801

 
Περισσότερα

Διαστάσεις πόρτας: Απεριόριστο ύψος, απεριόριστο πλάτος

Πάχος πόρτας: Έως 40mm

Βάρος: Εώς 500 kg


Μια περιστρεφόμενη πόρτα χρειάζεται διάφορα εξαρτήματα - το σύστημα περιστροφής, μια πλάκα (φωλιά) δαπέδου, έναν επάνω άξονα και μια άνω περιστροφή.

Χαρακτηριστικά

  • Συμπαγές και λεπτό

Το System One λειτουργεί ως ενιαίο σημείο περιστροφής χωρίς θέσεις συγκράτησης ή λειτουργίες αυτόματου κλεισίματος. Είναι ένας απλός, λεπτός και στενός, αλλά ευρέως εφαρμόσιμος περιστρεφόμενος μεντεσές.

  • Ελέυθερη κίνηση

Η απλότητα του System One επιτρέπει τις ελεύθερες περιστρεφόμενες πόρτες που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με κουφώματα θυρών. Μπορεί να ανοίξει τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά, περιστρέφεται κατά 360˚ και δεν έχει θέσεις συγκράτησης ή λειτουργία κλεισίματος. Συνδέετε με κουφώματα θυρών και σε αυτήν την περίπτωση η περιστροφή της πόρτας είναι 90˚.

  • Πόρτες μονής και διπλής ενέργειας

Η ελεύθερη περιστροφή του System One σημαίνει ότι αυτός ο περιστρεφόμενος μεντεσέ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε περιστρεφόμενες πόρτες μονής όσο και σε διπλής δράσης.

 

Technical specifications

System specifications
Types2
Dimensions162 x 32 x 18 mm
Weight0,36 KG
Door specifications
Door ActingDouble-acting | 360° rotation
Single-acting | 90° rotation
Hold positioning 
Weight capacity0 - 500 kg
Door widthUnlimited
Door heightUnlimited
Pivot pointSide and middle
Min. door thickness40 mm
Top gap4-10 mm
Bottom gap7 mm - 11 mm
Door movement360° free-swinging pivot

28 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare