Κατηγορίες

Η εταιρεία Π.ΡΟΖΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ είναι εδώ και 40 χρόνια συνδεδεμένη με την εμπορία ποιοτικών εξαρτημάτων για κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Τα πρώτα χρόνια καθιερώνεται στην αγορά διαθέτοντας ποιοτικά εξαρτήματα αλουμινίου ελληνικής κατασκευής.
Τα επόμενα χρόνια οικοδομείται μία σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού με τους πελάτες εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων με νέα είδη ευρωπαϊκών εργοστασίων.

Οι ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων , η άμεση διαθεσιμότητά τους,η εγγυημένη ποιότητα,ο όγκος των προϊόντων που υπάρχουν στην αποθήκη μας και η αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη που παρέχεται στους πελάτες καθιστούν την εταιρεία ΡΟΖΟΣ ακόμα πιο δυναμική.
Με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία το 2001 μετακομίζει σε νέες σύγχρονες και λειτουργικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Νέα καινοτόμα προϊόντα ηλεκτρονικές κλειδαριές,access control,ηλεκτρικοί μηχανισμοί θυρών, κάγκελα αλουμινίου, παράθυρα στέγης, μηχανήματα επεξεργασίας αλουμινίου, ηλεκτρικά εργαλεία, αντικωνουπικά συστήματα, πυράντοχες πόρτες, κάγκελα και προφίλ ανοξείδωτα, εμπλουτίζουν και βελτιώνουν το ευρύ φάσμα των προϊόντων με κριτήριο τις ιδιαίτερες κατασκευαστικές ανάγκες των πελατών.

Η πείρα που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, η άμεση εξυπηρέτηση στους προκαθορισμένους χρόνους, η γρήγορη διαθεσιμότητά των προϊόντων,ο όγκος των προϊόντων που υπάρχουν στην αποθήκη μας και η εγγυημένη ποιότητα που προσφέρει η εταιρεία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει και να αναπτύσσεται συνεχώς.
Η μακρά παράδοσή μας δεν είναι μόνο απόδειξη ενός πετυχημένου παρελθόντος αλλά και εγγύηση για το μέλλον. Ένα μέλλον γεμάτο από μοντέρνες ιδέες και αγάπη για τη δουλειά που θα μας επιτρέψουν να διακριθούμε επιτυχώς στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει και λειτουργήσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001 του φορέα TUV Rheinland Group.
Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας στην Π. ΡΟΖΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ γνωρίζουμε πως όλα είναι θέμα αποτελεσματικής οργάνωσης. Για το λόγο αυτό, οι υπηρεσίες μας εκσυγχρονίζονται μέσα από τα διαρκώς εξελισσόμενα τμήματα:

Προμηθειών: Ερευνούμε διαρκώς την παγκόσμια αγορά με στόχο των εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων μας και την εξασφάλιση καλύτερης σχέσης τιμής – ποιότητας. Εφαρμόζουμε αξιόπιστο σύστημα προμηθειών το οποίο παρέχει επαρκή προϊόντα προς διάθεση.

Πωλήσεων: Διευρύνουμε το δίκτυο πωλήσεων με πωλητές στη βόρειο Ελλάδα, και άλλες κομβικές περιοχές της χώρας.

Διανομής: Εξυπηρετούμε το δίκτυο των πελατών μας με σύντομους χρόνους παράδοσης.

Εξυπηρέτησης πελατών: Επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας, με στόχο την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

Τεχνικής Υποστήριξης και Service: παρέχουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις, από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

 

Π. Ρόζος | Τεχνολογικός εξοπλισμός κτιρίων
Π. Ρόζος | Τεχνολογικός εξοπλισμός κτιρίων
Π. Ρόζος | Τεχνολογικός εξοπλισμός κτιρίων
Π. Ρόζος | Τεχνολογικός εξοπλισμός κτιρίων
Π. Ρόζος | Τεχνολογικός εξοπλισμός κτιρίων

Continue shopping Compare