Καρταναγνώστη αυτόνομο ανοιγόμενο σύστημα με κάρτα 6800 και TAG

Καρταναγνώστη αυτόνομο ανοιγόμενο σύστημα με κάρτα 6800 και TAG

  1. Έχει προστασία IP68(είναι αδιάβροχο)
  2. Χωρητικότητα χρήστη:10.000
  3. Παραδίδεται με 2 κάρτες master και 5 κάρτες χρήστη-πελάτη
Τύπος κάρτας: 125 KHZ ΕΜ CARD .
 

Ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι ότι είναι  πολύ εύκολο στην εγκατάσταση του.

More details

222-238

 
Περισσότερα

Τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα ΔΕΝ επιστρέφονται. Εξαιρούνται όσα, κατόπιν ελέγχου, οριστούν ως ελλαττωματικά, συνεπώς αντικαθίστανται.

Σύστημα ελέγχου πρόσβασης εισόδου με κάρτα, κατάλληλο για μικρές ξενοδοχειακές μονάδες. Επίσης είναι κατάλληλο για δημόσιους χώρους,ιδιωτικούς χώρους εργασίας  γραφεία.

Είναι πάρα πολύ εύκολο στην εγκατάσταση,στην χρήση και την λειτουργία του και πολύ αξιόπιστο. Είναι μια ιδανική επιλογή για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Ο καρταναγνώστης παραδίδεται με 2 κάρτες μάστερ και 5 κάρτες-χρήστη πελάτη . Η χρήση του συστήματος είναι απλή. Με τη χρήση της κάρτας μάστερ μπορείτε να δημιουργήσετε κάρτες για τους πελάτες του καρταναγνώστη.

Παράδειγμα χρήσης :

Με τη χρήση των μάστερ καρτών μπορείτε να δημιουργήσετε κάρτες χρήστη-πελάτη για πολλαπλούς καρταναγνώστες. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργηθεί μια κάρτα χρήστη (υπαλληλικό προσωπικό) που μπορεί να λειτουργήσει σε πολλά δωμάτια (π.χ χρήση απο προσωπικό καθαριότητας). Επίσης , μπορεί να δημιουργηθεί μια κάρτα πελάτη με 2 χρήσεις. Μία , για το άνοιγμα της πόρτας του δωματίου του και μία για το άνοιγμα της κεντρικής εισόδου του ξενοδοχείου .

Στη διπλανή καρτέλα DOWNLOAD θα βρείτε οδηγίες χρήσης.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare