Έξυπνη ηλεκτρονική κλειδαριά L700 Smart Lock

Ηλεκτρονική κλειδαριά L700 Smart Lock ο πιο έξυπνος τρόπος για να ασφαλίσετε την καθημερινότητά σας.
Σχεδιασμένος για να επεκτείνει τον ηλεκτρονικό έλεγχο πρόσβασης βαθύτερα, προσφέρει φιλική προς το χρήστη λειτουργία, πολλούς τρόπους ξεκλειδώματος της πόρτας και ταιριάζει σε όλους τους τύπους θυρών.
Είναι έξυπνο, ασφαλές, πρωτοποριακό και εύκολο στην εγκατάσταση.

More details

 
Περισσότερα
  • Τοποθετήστε εύκολα στις περισσότερες πόρτες προφίλ

Λαμβανομένων υπόψη των προδιαγραφών της ευρωπαϊκής μηχανικής κλειδαριάς, η έξυπνη κλειδαριά L700 συμμορφώνεται πλήρως με τις περισσότερες κλειδαριές ξυλείας στην Ευρώπη. Η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και διατηρώντας την αρχική μηχανική πέτρα.

  • Πολλαπλοί τρόποι ξεκλειδώματος

Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους 3 τρόπους για να ξεκλειδώσετε την έξυπνη κλειδαριά L700. Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω της εφαρμογής WAFERKEY ή χρησιμοποιώντας την κάρτα κλειδιού. Επιπλέον, το αρχικό μηχανικό κλειδί είναι ακόμα διαθέσιμο. Δεν θα κλειδωθείτε ποτέ ξανά από το να ξεχάσετε το μηχανικό κλειδί. Κρυφές βίδες στερέωσης για μεγαλύτερη ασφάλεια και βελτιωμένη αισθητική.

  • Υψηλή Προστασία

Με το πιστοποιητικό EN16867, η ανθεκτικότητα, η αντοχή στη φωτιά και η σταθερότητα είναι τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού. Το L700 προστατεύει όχι μόνο τις ιδιοκτησίες σας αλλά και τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Ξεκλειδώστε από μέσα ανά πάσα στιγμή. Αυτόματο κλείδωμα: Όταν η πόρτα σας είναι κλειστή και κλειδώνει αυτόματα, διατηρώντας το σπίτι σας ασφαλές όταν βιάζεστε. Μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης: Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.000 χρήστες.

  • Προστατεύεται από καιρικές συνθήκες

Αντοχή στο νερό και προστασία από τη σκόνη IP68. Είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την ανθεκτικότητα και μπορεί να αντέξει αποτελεσματικά τις σκληρές συνθήκες. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα έξυπνα κλειδιά τους θα λειτουργούν κανονικά ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό είναι το περιβάλλον. Υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα για αποφυγή διάβρωσης και σκουριάς. Αντέχει σε κάθε εποχή: Λειτουργεί σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -20°C έως 60°C.

  • Πιστοποίηση πυραντοχής EN16867, παρέχετε υψηλή αντοχή, σταθερότητα, αντοχή στη φωτιά για την ιδιοκτησία σας

Ηλεκτρονική κλειδαριά L701 Smart Lock

  • Ο σχεδιασμός (Μαύρο) ταιριάζει σε όλα τα είδη των πιο πρόσφατων εξώπορτων.
  • Έξοδος πανικού: Μπορεί πάντα να ανοίξει την πόρτα με μία λαβή ώθησης προς τα κάτω από μέσα.
  • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 1,5 έτος (10 ανοίγματα την ημέρα, στους 20℃).
  • Ακουστική προειδοποίηση χαμηλής ισχύος: Μην ανησυχείτε ποτέ μήπως τελειώσει η μπαταρία και κλειδώσετε έξω.
  • Τροφοδοσία έκτακτης ανάγκης: Εάν η έξυπνη κλειδαριά εξαντληθεί προτού έχετε την ευκαιρία να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες, χρησιμοποιεί απλώς μια μπαταρία 9V για πρόσβαση έκτακτης ανάγκης.
  • Σχεδιασμός εξοικονόμησης ενέργειας: Τα κυκλώματα της έξυπνης κλειδαριάς αφυπνίζονται μόνο όταν χρησιμοποιείται.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare