Έξυπνη ηλεκτρονική κλειδαριά κύλινδρος C761

Έξυπνη κλειδαριά κύλινδρος C761, ο πιο έξυπνος τρόπος για να ασφαλίσετε την καθημερινότητά σας.
Ο κύλινδρος C761 έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τον ηλεκτρονικό έλεγχο πρόσβασης βαθύτερα, προσφέρει φιλική προς το χρήστη λειτουργία, πολλούς τρόπους ξεκλειδώματος της πόρτας και ταιριάζει απρόσκοπτα σε όλους τους τύπους θυρών.
Είναι έξυπνο, ασφαλές, πρωτοποριακό και εύκολο στην εγκατάσταση.

More details

 
Περισσότερα
  • Τοποθετήστε εύκολα τις περισσότερες πόρτες

Ακόμα κι αν είστε νέος στο DIY, είναι δυνατή η απλή εγκατάσταση σε κάθε τύπο πόρτας, συμπεριλαμβανομένων αυτών με στενά πλαίσια.
Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μηχανική κλειδαριά σας με τον έξυπνο κύλινδρο C760. Το μόνο που χρειάζεστε για την εγκατάσταση είναι ένα κατσαβίδι Philips, σε περίπου 5 λεπτά που μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν έξυπνο κύλινδρο για το σπίτι και το γραφείο σας, δεν απαιτούνται εργασίες καλωδίωσης ή διάτρησης. Είναι γενικά συμβατός κύλινδρος που αντικαθιστά τον υπάρχοντα κύλινδρο σας και ταιριάζει σε κάθε πόρτα με απεριόριστες επιλογές μοντέλων. Έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζει το μήκος του κυλίνδρου για την εσωτερική πλευρά.

  • Πολλαπλοί τρόποι ξεκλειδώματος

Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους 3 τρόπους για να ξεκλειδώσετε τον έξυπνο κύλινδρο C760. Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω της εφαρμογής WAFERKEY,  χρησιμοποιώντας την κάρτα κλειδιού και την μέθοδο ψηφιακής εισαγωγής συνδυασμού όπου δεν χρειάζεται κινητό ή κάρτα κλειδιού. Ψηφιακός συνδυασμός: Περιστρέψτε το κουμπί με τους αριθμούς για να δημιουργήσετε έναν συνδυασμό 4-6 ψηφίων. Μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης: Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2000 χρήστες για αναγνώριση κάρτας κλειδιού.

  • Απόλυτη προστασία

Στιβαρό και ανθεκτικό. Ο κύλινδρος παρέχει αντικλεπτική προστασία που έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από την πιστοποίηση EN15684. Κατασκευασμένο για να αντέχει το άνοιγμα ή το σπάσιμο της κλειδαριάς κατά του τρυπανιού, κατά των προσκρούσεων. Το C760 είναι ένας κύλινδρος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε όταν είστε εκτός σπιτιού ή γραφείου. Η κλειδαριά μπορεί πάντα να ανοίξει από μέσα και διαθέτει αυτόματο κλείδωμα,  όταν η πόρτα σας είναι κλειστή κλειδώνει αυτόματα, διατηρώντας το σπίτι σας ασφαλές όταν βιάζεστε.

  • Πιστοποίηση πυραντοχής EN16867, παρέχετε υψηλή αντοχή, σταθερότητα, αντοχή στη φωτιά για την ιδιοκτησία σας.

 Ηλεκτρονική κλειδαριά L701 Smart Lock

  • Αντέχει σε κάθε εποχή: Λειτουργεί σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -20°C έως 60°C.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας
  • Έως 2 χρόνια (10 ανοίγματα την ημέρα, στους 20℃).
  • Ακουστική προειδοποίηση χαμηλής ισχύος: Μην ανησυχείτε ποτέ μήπως τελειώσει η μπαταρία και κλειδώσετε έξω.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare