Ηλεκτρονική κλειδαριά L701 Smart Lock

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να εξασφαλίσετε την καθημερινότητά σας.
Το L701 έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τον ηλεκτρονικό έλεγχο πρόσβασης βαθύτερα σε διαφορετικά κτίρια, προσφέρει φιλική προς το χρήστη λειτουργία, πολλούς τρόπους ξεκλειδώματος της πόρτας και ταιριάζει απρόσκοπτα σε όλους τους τύπους θυρών.
Είναι έξυπνο, ασφαλές, πρωτοποριακό και εύκολο στην εγκατάσταση.

 

More details

 
Περισσότερα

 

  • Εύκολη τοποθέτηση στους περισσότερους τύπους πορτών. Η έξυπνη κλειδαριά L701 συνεργάζεται πλήρως με όλες τις κλειδαριές Ευρωπαϊκού τύπου.

 

  • Πολλαπλοί τρόποι ξεκλειδώματος. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους 4 τρόπους για να ξεκλειδώσετε την έξυπνη κλειδαριά L701. Χρησιμοποιώντας:

- Tην κάρτα 

- Tον κωδικό πρόσβασης

- Tο Bluetooth (εφαρμογή Waferkey)

- Tο αρχικό μηχανικό κλειδί

 

  • Υψηλή Πυροστασία. Με Πιστοποίηση πυραντοχής EN16867, η ανθεκτικότητα, η αντοχή στη φωτιά και η σταθερότητα είναι τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού. Το L701 προστατεύει όχι μόνο τις ιδιοκτησίες σας αλλά και τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. 

 Premium Vector | Fire protection icon or vector fire shield and flame protection  sign symbol

  • Προστατεύεται από καιρικές συνθήκες. Αντέχει σε κάθε εποχή και μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικούς χώρους

- Λειτουργεί σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -20°C έως 60°C.

- Αντοχή στο νερό IP68.

- Προστασία από τη σκόνη IP68.

Είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την ανθεκτικότητα και μπορεί να αντέξει αποτελεσματικά τις σκληρές συνθήκες. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα έξυπνα κλειδιά τους θα λειτουργούν κανονικά ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό είναι το περιβάλλον. Υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα για αποφυγή διάβρωσης και σκουριάς. 

 

 13,500+ Water Resistant Icon Stock Illustrations, Royalty-Free Vector  Graphics & Clip Art - iStock

  • Μεγάλη προστασία: Διαθέτει έξοδο πανικού, μπορεί πάντα να ανοίξει την πόρτα με μία λαβή ώθησης προς τα κάτω από μέσα. Ξεκλειδώστε από μέσα ανά πάσα στιγμή. 

 

  • Μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης: Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.000 χρήστες. 

 

  • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 1,5 έτος (10 ανοίγματα την ημέρα, στους 20℃). Τροφοδοσία έκτακτης ανάγκης: Εάν η έξυπνη κλειδαριά εξαντληθεί προτού έχετε την ευκαιρία να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες, χρησιμοποιεί απλώς μια μπαταρία 9V για πρόσβαση έκτακτης ανάγκης. Ακουστική προειδοποίηση χαμηλής ισχύος: Μην ανησυχείτε ποτέ μήπως τελειώσει η μπαταρία και κλειδώσετε έξω Σχεδιασμός εξοικονόμησης ενέργειας: Τα κυκλώματα της έξυπνης κλειδαριάς αφυπνίζονται μόνο όταν χρησιμοποιείται.

Ηλεκτρονική κλειδαριά L701 Smart Lock

 

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare