Καρταναγνώστης πληκτρολόγιο αφής ISEO STYLOS

ISEO STYLOS  ΚΑΡΤΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ-ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙSEO ARGO.
Κατάλληλο για χρήση σε AIRBNB αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, όπου θέλουμε ελεγχόμενη πρόσβαση αλλά και απομακρυσμένο έλεγχο της πόρτας μας.

More details

222-177

 
Περισσότερα

Υπάρχουν 2 εκδόσεις του συγκεκριμένου προϊόντος, το ISEO STYLOS SMART LED, που είναι καρταναγνώστης και πληκτρολόγιο αφής και το ISEO STYLOS που είναι μόνο καρταναγνώστης.

  • Με το ISEO STYLOS SMART LED, καρταναγνώστης με πληκτρολόγιο αφής IP 54, μπορεί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού  να στέλνει απομακρυσμένα στον πελάτη κωδικό για να πληκτρολογήσει και να ανοίξει την πόρτα , επίσης μπορεί να στείλει ηλεκτρονικό κλειδί για να ανοίγει ο πελάτης μέσω του κινητού του  και φυσικά να μπορεί ο ιδιοκτήτης να ανοίξει την πόρτα απομακρυσμένα με την χρήση κινητού (απαραίτητη η χρήση του GATEWAY).

  • Με το ISEO STYLOS που είναι μόνο καρταναγνώστης IP 66 (πλήρως αδιάβροχο) ,χωρίς πληκτρολόγιο αφής, μπορεί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού  να στέλνει απομακρυσμένα στον πελάτη, ηλεκτρονικό κλειδί για να ανοίγει μέσω του κινητόυ του την πόρτα και φυσικά να μπορεί ο ιδιοκτήτης να ανοίξει την πόρτα απομακρυσμένα με την χρήση κινητού (απαραίτητη η χρήση του GATEWAY).

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare