Ηλεκτρονικός κύλινδρος (Αφαλός) ISEO Libra - RFID + άνοιγμα με κινητό Argo App

Σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης ISEO LIBRA. Μια πολύ καλή λύση για πόρτες εισόδου ξύλινες ή θωρακισμένες.

Ο κύλινδρος λειτουργεί με μπαταρίες που σημαίνει ότι καλώδια δεν υπάρχουν κι έτσι η εγκατάσταση γίνεται εύκολη υπόθεση.

Ξεχάστε τα κλειδιά !! Τώρα μπορείτε να μπαίνετε στον χώρο σας χρησιμοποιώντας την κάρτα RFID ή ακόμη και το κινητό σας !

More details

222-432

 
Περισσότερα

Τα εργαλεία αλλαγής μπαταρίας δεν συμπεριλαμβάνονται . * 

Κατάλληλος για πόρτες ασφαλείας ή ξύλινες . Χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους .

Κατάλληλος και για επαγγελματική χρήση όπου υπάρχουν πολλοί χρήστες ταυτόχρονα(π.χ Ξενοδοχεία , AirBnB , Ενοικιαζόμενα δωμάτια).

Κύλινδρος υψηλής ποιότητας ,ασφάλειας και αντοχής . Διαθέτει πιστοποίηση IP69.

Λειτουργεί χωρίς κλειδί , απλά χρησιμοποιήστε τη κάρτα σας με την RFID τεχνολογία ή το κινητό σας και την εφαρμογή ARGO της ISEO (μέσω bluetooth) για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού κυλίνδρου.

Τρόποι χρήσης:

  1. για να ανοίξετε την πόρτα θα πρέπει να πλησιάσετε την κάρτα RFID και στην συνέχεια να περιστρέψετε το πόμολο. Όταν μπείτε στο χώρο και κλείσετε την πόρτα, περιστρέφετε το πόμολο για να κλειδώσετε. Από την εξωτερική πλευρά, αν δεν διαθέτετε έγκυρη κάρτα, τότε το πόμολο περιστρέφεται συνεχώς χωρίς να ξεκλειδώνει την πόρτα.
  2. με τον ίδιο τρόπο χωρίς τη χρήση της κάρτας μπορείτε να ανοίξετε και από το κινητό σας, εφόσον έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή ARGO.
*Οι χρήστες μπορούν να λειτουργούν τον κύλινδρο είτε με κάρτα, είτε με το κινητό τους (εφόσον καταχωρηθούν από τον διαχειριστή).
 
Πλεονεκτήματα:
  • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεται παροχή ηλεκτρικού ρεύματος(χαμηλή κατανάλωση , η μπαταρία διαρκεί χρόνια), απλά τοποθετείτε τον κύλινδρο στην πόρτα και προγραμματίζετε τους χρήστες που επιθυμείτε.
  • Διαθέτει πανεύκολο προγραμματισμό και ακόμη ευκολότερο χειρισμό.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται: ο ηλεκτρονικός κύλινδρος, η βίδα στήριξης, η μπαταρία, 3 κάρτες MASTER για προγραμματισμό των RFID καρτών user, 1 κλειδί άλεν & οδηγίες χρήσης.

  • Ο Διαχειριστής μπορεί να προσθέτει ή να καταργεί κάρτες ή αποθηκευμένες συσκευές κινητών τηλεφώνων όποτε χρειαστεί, μέσω της εφαρμογής ARGO & της κάρτας MASTER. (οι κάρτες master είναι απαραίτητες για την αποθήκευση ή διαγραφή των καρτών user & κινητών συσκευών. η διαδικασία αυτή είναι δυνατή μόνο μέσω της εφαρμογής ARGO).
  • Η κάρτα MASTER είναι απαραίτητη για να μπει ο κύλνιδρος σε φάση προγραμματισμού. Χωρίς αυτήν δεν μπορείτε να κάνετε τροποποιήσεις στον κύλινδρο.
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται ένα σετ από 3 κάρτες MASTER, οι οποίες είναι αριθμημένες (1-2-3). Αρχικά χρησιμοποιειτε την κάρτα Νο.1. Αν χαθεί, τότε χρησιμοποιείτε την κάρτα Νο.2 κλπ. Αν χαθεί και η κάρτα Νο.3 τότε ο αφαλός δεν θα μπορεί να μπει σε φάση προγραμματισμού. Μπορείτε να παραγγείλετε νέο ΣΕΤ ΚΑΡΤΩΝ MASTER και να προγραμματίσετε από την αρχή. Αυτό είναι εφικτό ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ Νο3 του προηγούμενου σετ.
Δείτε στη καρτέλα download πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής ARGO.
 

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τον τρόπο λειτουργίας του κυλίνδρου και της εφαρμογής :

 

 

 

Accessories

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare