Κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος CLC με 3 γλώσσες iRX AUTOMATIC SMART LOCK

Η αυτόματη κλειδαριά CLC παρέχει την καλύτερη δυνατή προστασία . Τοποθετείται εύκολα και μπορεί με την χρήση μοτέρ, να αναβαθμιστεί με λύσεις Smart Home  επιτρέποντας την πρόσβαση μέσω συστήματων ενδοεπικοινωνίας, συσκευών ανάγνωσης καρτών, σαρωτών δαχτυλικών αποτυπωμάτων κλπ.
Η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη διότι κάθε φορά που κλείνει , κλειδώνει αυτόματα.
Διατίθεται σε : (35,45)-(92)-(16,20,U)

More details

 
Περισσότερα
Κέντρο κυλίνδρου : 35mm , 45mm 
Κέντρο κυλίνδρου - πομόλου : 92mm
Καθρέφτης - πρόσωπο κλειδαριάς : 16mm , 20mm , U 
  • Καθώς οι ανησυχίες για την ασφάλεια συνεχίζουν να μεγαλώνουν, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες σπιτιών στρέφονται στις αυτόματες κλειδαριές για την προστασία των ιδιοκτησιών τους. Μια εξαιρετική επιλογή είναι ο σχεδιασμός της κλειδαριάς αυτόματου κλειδώματος iRX COMFORT, η οποία προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ασφάλειας, ευκολίας και ευελιξίας.
  • Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της κλειδαριάς πόρτας iRX COMFORT είναι ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, ο οποίος ενεργοποιείται όταν η πόρτα κλείνει. Αυτό το χαρακτηριστικό διασφαλίζει ότι η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να την ανοίξει κανείς από έξω. Επιπλέον, το σύστημα αυτόματου γάντζου διασφαλίζει ότι η κλειδαριά παραμένει ασφαλής ακόμη και με ελαφρά κάμψη του φύλλου της πόρτας που προκαλείται από τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.
  • Η κλειδαριά πόρτας είναι επίσης σχεδιασμένη για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μονόφυλλες πόρτες, μπαλκονόπορτες και πόρτες με χαμηλά κατώφλια. Επιπλέον, η κλειδαριά πόρτας μπορεί να αναβαθμιστεί με λύσεις iRX Smart Home και NAVKOM  επιτρέποντας την πρόσβαση μέσω διαφορετικών τρόπων όπως  συστήματα ενδοεπικοινωνίας, διακόπτες τοίχου, συσκευές ανάγνωσης καρτών, αναμεταδότες, σαρωτές δαχτυλικού αποτυπώματος . 
  • Όσον αφορά την ασφάλεια, η κλειδαριά πόρτας iRX COMFORT έχει σχεδιαστεί για να πληροί αυστηρά πρότυπα όπως το Security by Design (PAS 24) και το σύστημα πιστοποίησης για κλειδαριές και πολλαπλές κλειδαριές QM 342. Το υλικό είναι επίσης κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και επικαλυμμένο με iRX Coat Grade 5 για την υψηλότερη προστασία από τη διάβρωση.
  • Όσον αφορά τα οφέλη για τους πελάτες, ο σχεδιασμός της κλειδαριάς πόρτας iRX COMFORT προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων. Πρώτον, η λειτουργία χωρίς κλειδί καθιστά εύκολη τη χρήση και εξαλείφει την ανάγκη για φυσικό κλειδί. Επιπλέον, ο ευέλικτος σχεδιασμός σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές.

26 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare