Αυτόματη κλειδαριά πολαπλών σημείων iRX με λειτουργία ημέρας-νυχτας(DRF)

H κλειδαριά πόρτας iRX COMFORT είναι σχεδιασμένη με ακρίβεια για καλύτερη προστασία και ασφάλεια. Οι κλειδαριές COMFORT τοποθετούνται εύκολα και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων για πολλές εφαρμογές: Μονόφυλλη πόρτα, μπαλκονόπορτα, πόρτες με χαμηλό κατώφλι κ.λπ.

More details

 
Περισσότερα

Όλες οι κλειδαριές πόρτας είναι έτοιμες να αναβαθμιστούν με τις λύσεις iRX Smart Home για να επιτρέπουν την πρόσβαση με διαφορετικούς τρόπους.
Λειτουργία απελευθέρωσης ημέρας - νύχτας με τη λειτουργία DRF, μπορείτε να επιλέξετε μηχανικά μεταξύ δύο διαφορετικών τρόπων λειτουργίας της κλειδαριάς πόρτας Comfort:
α) Στη λειτουργία ημέρας οι πόρτες μπορούν να ανοίξουν από το εσωτερικό και το εξωτερικό χωρίς τη χρήση κλειδιού.
β) Στη νυχτερινή λειτουργία, η πόρτα μπορεί να ανοίξει από το εσωτερικό χωρίς τη χρήση κλειδιού, αλλά είναι αδύνατο να ανοίξει η πόρτα χωρίς κλειδί από το εξωτερικό.
Υλικό υψηλής ποιότητας.
Η κλειδαριά πόρτας iRX προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για διαφορετικές εφαρμογές: Γαλλική πόρτα, σταθερή πόρτα, ψηλή πόρτα και πόρτες με χαμηλό κατώφλι κ.λπ.
Οι κλειδαριές πόρτας iRX COMFORT μειώνουν την απώλεια θερμικής ενέργειας και βελτιώνουν την ηχομόνωση.
Εξασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας. Οι πόρτες κλειδώνουν πάντα με ασφάλεια πολλαπλών σημείων, γεγονός που προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη μόλις κάποιος κλείσει την πόρτα και μηχανική αντίσταση κατά των διαρρήξεων με το υλικό ασφαλείας iRX.
Μακροχρόνια λειτουργία.
Παρέχει την υψηλότερη αντιδιαβρωτική προστασία iRX Coat Grade 5 σύμφωνα με το πρότυπο EN1670 (480 ώρες έκθεσης σε ψεκασμό αλατιού).
Απλή λειτουργία: Το κλείδωμα πραγματοποιείται αυτόματα κατά το κλείσιμο της πόρτας. Για πρόσθετη ασφάλεια είναι δυνατή η ενεργοποίηση του σύρτη. Στρέφοντας το κλειδί προς την αντίθετη κατεύθυνση, ο μηχανισμός κλειδώματος της πόρτας ξεμπλοκάρει, ενώ με το πάτημα της λαβής, όλα τα στοιχεία κλειδώματος απελευθερώνονται.

26 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare