Πόμολο χερούλι με μονοκόμματη στενή πλάκα

Πόμολο χερούλι με μονοκόμματη πλάκα σειρά 1505.

Εργονομικό γραμμικό σχέδιο με στενή πλάκα. Συνδυάζει την άριστη ποιότητα και φινίρισμα που έχουν όλα τα χερούλια μας με το όμορφο και μοντέρνο design.

To πόμολο χερούλι με μονοκόμματη πλάκα διατίθεται για πόρτες αλουμινίου,PVC και ξύλου, σε χρωματισμό ματ νίκελ, ματ ορείχαλκο και μαύρο ματ και κέντρο 85-92mm.

More details

 
Περισσότερα

Πόμολο χερούλι με μονοκόμματη πλάκα. Συνδυάζει την άριστη ποιότητα και φινίρισμα που έχουν όλα τα χερούλια μας με το όμορφο και μοντέρνο design. To πόμολο χερούλι με μονοκόμματη πλάκα διατίθεται για εξωτερικές πόρτες – πόρτες εισόδου. (δεξί ή αριστερό) σε χρωματισμό ματ νίκελ.

  • Τα πόμολα με μονοκόμματη πλάκα για εξωτερικές πόρτες – πόρτες εισόδου έχουν απόσταση από το καρέ του χερουλιού μέχρι το κέντρο της θέσης του κυλίνδρου 85 – 92 mm.
  • Το δεξί και αριστερό για τα πόμολα με μονοκόμματη πλάκα καθορίζεται από τη θέση των μεντεσέδων όταν κοιτάμε την πόρτα από την μέσα πλευρά. Έτσι όταν οι μεντεσέδες βρίσκονται στο δεξί μας χέρι το πόμολο που χρειαζόμαστε είναι δεξί, όταν βρίσκονται στο αριστερό είναι αντίστοιχα αριστερό και το χερούλι.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το πόμολο, τον πίρο και τις βίδες στήριξης.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare