Ηλεκτρικός μηχανισμός επαναφοράς πόρτας ED 100 / ED 250

Ηλεκτρικός μηχανισμός επαναφοράς πόρτας για μονόφυλλες και δίφυλλες ανοιγόμενες πόρτες, μπορεί να εγκατασταθεί ως έκδοση push με τυπικό συγκρότημα βραχίονα και ως έκδοση έλξης με κανάλι ολίσθησης.
  • ED 100: Πλάτος πόρτας έως 1100 mm και βάρος πόρτας έως 160 kg (2-4)
  • ED 250: Πλάτος πόρτας έως 1600 mm και βάρος πόρτας έως 400 kg (4-7)
Διαθέτει πιστοποίηση πυραντοχής EN 1634-1 

More details

 
Περισσότερα

O ηλεκτρικός μηχανισμός επαναφοράς πόρτας ED 100 / ED 250, μπορεί να εγκατασταθεί ως έκδοση push με τυπικό συγκρότημα βραχίονα και ως έκδοση έλξης με κανάλι ολίσθησης.

Διαθέτει ενσωματωμένο ανιχνευτή καπνού και πιστοποίηση πυραντοχής EN 1634-1 ,κατάλληλο για χρήση σε πυράντοχες πόρτες

Η λειτουργία εξαερισμού με πίεση καπνού SPV εξασφαλίζει αξιόπιστη συμπεριφορά μετάδοσης κίνησης ακόμη και κάτω από διαφορετικές συνθήκες πίεσης στα κτίρια.
Η λειτουργία εκκένωσης επιτρέπει την εκκένωση χωρίς εμπόδια σε περίπτωση συναγερμού.

Μεταβλητό λειτουργικό εύρος

Εκτός από το εκτεταμένο κάλυμμα, παρέχει επίσης έναν εύκολο στην εγκατάσταση ενσωματωμένο συντονιστή πόρτας για δίφυλλες πόρτες. Με τη βοήθεια της κάρτας αναβάθμισης dormakaba, η λειτουργική γκάμα του συστήματος μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες εκδόσεις θυρών. Το μεγάλο εύρος των ενσωματωμένων λειτουργιών διασφαλίζει περαιτέρω ότι η πλειονότητα των πιθανών εφαρμογών μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα.

Λειτουργία Κλείσιμο πόρτας & Αυτόματη λειτουργία

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο τρόπους λειτουργίας: Door Closer και Automatic. Ενώ έχει ρυθμιστεί στη λειτουργία Door Closer, ο μηχανισμός κίνησης της αιωρούμενης πόρτας ED 100 / ED 250 έχει βελτιστοποιηθεί για χειροκίνητη λειτουργία. Με την προαιρετική λειτουργία Power Assist, η λειτουργία Door Closer είναι προσαρμοσμένη σε πόρτες που λειτουργούν κυρίως με το χέρι, όπου είναι επιθυμητή η λειτουργία κλεισίματος πόρτας. Η αυτόματη λειτουργία με τη σειρά της είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κυρίως αυτόματη πρόσβαση με ανιχνευτή κίνησης ή ενεργοποίηση κουμπιού.

Έλεγχος φορτίου ανέμου

Ο μηχανισμός κίνησης αιωρούμενης πόρτας ED 100 / ED 250 είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για εξωτερικές πόρτες που υπόκεινται σε ποικίλα φορτία ανέμου και για εσωτερικές πόρτες που χωρίζουν δωμάτια όπου επικρατούν διαφορετικές πιέσεις αέρα. Ενώ το σύστημα βρίσκεται σε αυτόματη λειτουργία, ο έλεγχος φορτίου ανέμου παρακολουθεί την ταχύτητα ενεργοποίησης, διατηρώντας την σταθερή στην προκαθορισμένη τιμή.

 

Πεδίο εφαρμογής

Για μονόφυλλες ή δίφυλλες ανοιγόμενες πόρτες

  • ED 100: Πλάτος πόρτας έως 1100 mm και βάρος πόρτας έως 160 kg (2-4)

  • ED 250: Πλάτος πόρτας έως 1600 mm και βάρος πόρτας έως 400 kg (4-7)

Η έκδοση pull με συρόμενο κανάλι και η έκδοση push με τυπικό βραχίονα είναι και οι δύο κατάλληλες για χρήση σε πόρτες πυρκαγιάς και καπνού

Χάρη στις εκδόσεις χαμηλής και πλήρους κατανάλωσης ενέργειας, το σύστημα είναι κατάλληλο για αυτοματοποίηση εσωτερικών και εξωτερικών θυρών.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare