Κύλινδρος (αφαλός) υψηλής ασφαλείας ISEO R700S3, με καταπέλτη

Κύλινδρος Ιταλικής Κατασκευής απο την ISEO με σύστημα Anti-snap με καταπέλτη (παγίδα). O R700 S3 είναι ένας από τους πλέον σύγχρονους κυλίνδρους με όλες τις δικλείδες ασφαλείας για την μεγαλύτερη ασφάλεια στην κλειδαριά σας.
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει βίδα στήριξης, κάρτα ιδιοκτησίας και 3 κλειδιά.

More details

256-971 / 256-971

 
Περισσότερα

Κύλινδρος Ιταλικής Κατασκευής απο την ISEO για θωρακισμένη πόρτα. O R700 S3 είναι ένας από τους πλέον σύγχρονους κυλίνδρους με όλες τις δικλείδες ασφαλείας για την μεγαλύτερη ασφάλεια στην κλειδαριά σας.

Αναλυτικά:

  • Anti-snap με καταπέλτη (παγίδα), που σημαίνει ότι όταν συμβεί η απόπειρα διάρρηξης ,ένα κομμάτι του κυλίνδρου σπάει στο προβλεπόμενο σημείο και το υπόλοιπο κομμάτι τον κύλινδρο και κατα συνέπεια την κλειδαριά. Εκείνη την στιγμή ενεργοποιείται-πέφτει ο καταπέλτης-παγίδα που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της πόρτας, ωστόσο ο κύλινδρος διατηρεί τις ιδότητες του και συνεχίζει να λειτουργεί από την εσωτερική πλευρά της πόρτας.(Σύστημα αντιπανικού, ξεκλειδώνει πάντα απο μέσα)
  • Anti-drill, ο κύλινδρος διαθέτει ατσάλινες μπίλιες στο μπροστινό μέρος του καθώς επίσης και μετά το σπάσιμο, να μην μπορεί εύκολα να τρυπηθεί.
  • Anti-picking, πρoστασία κατά της εύρεσης κωδικού του κλειδιού.
  • Anti-bumping, πρoστασία κατά του χτυπήματος.

Πιστοποιημένος με BSI*** που είναι χαραγμένο και πάνω στον κύλινδρο.

Η συσκευασία περιλαμβάνει βίδα στήριξης, κάρτα γνησιότητας και 3 κλειδιά.

  
 
 

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare