Ελαστικό σφραγιστικό KIT OUT 3MONT

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - Σύστημα εγκατάστασης παραθύρων και εξωτερικών πορτών για σφράγιση και εξοικονόμηση ενέργειας. Πιστοποίηση IFT ROSENHEIM.

Για εξωτερική σφράγιση αρμών κατά την εγκατάσταση παραθύρων και εξωτερικών πορτών με εξοικονόμηση ενέργειας.

More details

 
Περισσότερα

Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε περισσότερα οικοδομικά υλικά (σκυρόδερμα, τούβλα, ξύλο, χάλυβα, αλουμίνιο, διάφορα πλαστικά, πορώδες σκυρόδερμα, κεραμικά, γυψοσανίδες, γυαλί, κλίνκερ, μέταλλο, πορσελάνη, EPS, σμάλτο). Υδατοστεγές και ατμοδιαπερατό και την ίδια στιγμή ελαστικό σφραγιστικό που αντέχει διαστολές κατά 25%. Σε κάθετους αρμούς δε γλιστράει. Είναι ανθεκτικό σε χμικές ουσίες και διάφορες καιρικές συνθήκες (βροχή, χιόνι, ακραίες θερμοκρασίες). Μετά τη σκλήρυνση παρουσιάζει εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και δεν προκαλεί διάβρωση.

Η επίτευξη των σφραγισμένων αρμών ακόμα αποτελεί ένα αδύνατο σημείο στην οικοδομική φυσική και είναι αιτία της ανεπιθύμητης και δύσκολα ελεγχόμενης απώλειας της θερμότητας και ζημιών εξαιτίας της υγρασίας. Λόγω του σχηματισμού των θερμικών γεφυρών, η κλασική εγκατάσταση και σφράγιση με μόνο την εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης δεν είναι πια αρκετή. Οι ακριβείς οδηγίες εγκατάστασης με εξοικονόμηση ενέργειας εκδόθηκαν από τη γερμανική ένωση RAL GUTEGEMEINSCHAFT FENSTER und HAUSTUREN. Οι οδηγίες περιέχουν βάση για τον τρόπο της σύνδεσης ανάμεσα σσε παράθυρα, πόρτες και εγκαταστάσεις και μπορούν να ακολουθηθούν κατά την εργασία σε συνδιασμό με τα προϊόντα της ΤΚΚ που πληρούν τις απαιτήσεις της εγκατάστασης με εξοικονόμηση ενέργειας.

11 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare