Ελαστικός Αφρός PU FLEX 3MONT

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - Σύστημα εγκατάστασης παραθύρων και πορτών για σφράγιση και εξοικονόμηση ενέργειας.Πιστοποίηση IFT ROSENHEIM.

Για συναρμολόγηση και εγκατάσταση παραθύρων και εξωτερικών πορτών με εξοικονόμηση ενέργειας. Ελαστικός αφρός ο οποίος εξασφαλίζει εξαιρετική θερμική και ακουστική μόνωση καιγεμίζει πλήρως το χώρο ανάμεσα στα πλαίσια παραθύρων, πόρτών-τοιχών.

15 χρόνια εγγύηση!

More details

666-015

 
Περισσότερα

Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε περισσότερα οικοδομικά υλικά (ξύλο, σκυρόδεμα, σκυρόδεμα αερίου, τούβλο, μέταλλο, αλουμίνιο). Σε σύγκριση με άλλα είδη αφρών πολυουρεθάνης, ο 3MONT PU FLEX διατηρεί την αρχική του ελαστικότητα και μετά τη σκλήρυνση.

Η επίτευξη των σφραγισμένων αρμών ακόμα αποτελεί ένα αδύνατο σημείο στην οικοδομική φυσική και είναι αιτία της ανεπιθύμητης και δύσκολα ελεγχόμενης απώλειας της θερμότητας και ζημιών εξαιτίας της υγρασίας. Λόγω του σχηματισμού των θερμικών γεφυρών, η κλασική εγκατάσταση και σφράγιση με μόνο την εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης δεν είναι πια αρκετή. Οι ακριβείς οδηγίες εγκατάστασης με εξοικονόμηση ενέργειας εκδόθηκαν από τη γερμανική ένωση RAL GUTEGEMEINSCHAFT FENSTER und HAUSTUREN. Οι οδηγίες περιέχουν βάση για τον τρόπο της σύνδεσης ανάμεσα σσε παράθυρα, πόρτες και εγκαταστάσεις και μπορούν να ακολουθηθούν κατά την εργασία σε συνδιασμό με τα προϊόντα της ΤΚΚ που πληρούν τις απαιτήσεις της εγκατάστασης με εξοικονόμηση ενέργειας.

11 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare