Ροζέτα - επιστόμιο ασφαλείας DEFENDER ISEO

ΡΟΖΕΤΑ-ΕΠΙΣΤΟΜΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DEFENDER(προστατευτικό κυλίνδρου) ISEO. Μπορεί να τοποθετηθεί σε πόρτες αλουμινίου, PVC-συνθετικές και μεταλλικές.

Οι κύλινδροι εξαιτίας της κατασκευής τους έχουν ένα φανερά αδύνατο σημείο. Το σημείο στο οποίο βρίσκεται η τρύπα που βιδώνεται ο κύλινδρος στο σώμα της κλειδαριάς και το περιστρεφόμενο έκκεντρο που συνδέει τον κύλινδρο με τον μηχανισμό της κλειδαριάς.

More details

510-043

 
Περισσότερα

ΡΟΖΕΤΑ-ΕΠΙΣΤΟΜΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DEFENDER(προστατευτικό κυλίνδρου)ISEO. Μπορεί να τοποθετηθεί σε πόρτες αλουμινίου, PVC-συνθετικές και μεταλλικές.

Οι κύλινδροι εξαιτίας της κατασκευής τους έχουν ένα φανερά αδύνατο σημείο. Το σημείο στο οποίο βρίσκεται η τρύπα που βιδώνεται ο κύλινδρος στο σώμα της κλειδαριάς και το περιστρεφόμενο έκκεντρο που συνδέει τον κύλινδρο με τον μηχανισμό της κλειδαριάς. Με την μέθοδο αυτή ο κύλινδρος σπάει ακριβώς στο σημείο αυτό (οπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα),αφαιρείται το σπασμένο κομμάτι από το σώμα της κλειδαριάς και ο διαρρήκτης έχει πρόσβαση στο μηχανισμό που ανοίγει την πόρτα.

Για αυτό το λόγο η ροζέτα ασφαλείας DEFENDER είναι το πλέον κατάλληλο εξάρτημα το οποίο εμποδίζει αποτελεσματικά και με μεγάλη επιτυχία τον διαρρήκτη να παραβιάσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά και μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Στις κλειδαριές νέας τεχνολογίας με κύλινδρο, το defender είναι απαραίτητο εξάρτημα για την ολοκλήρωση ενός πακέτου που αποτελείται ακόμη από κλειδαριά νέας τεχνολογίας με καταπέλτη και έναν κύλινδρο ασφαλείας.
Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας.

Το πλεονέκτημά της είναι ότι τοποθετείται σε όλες τις πόρτες με κλειδαριές αλουμινίου και PVC, χωρίς να χρειάζεται ειδικός τύπος κλειδαριάς, προσφέροντας μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία και ασφάλεια.

Εφαρμόζεται στον κύλινδρο, παρέχοντας προστασία από διάτρηση (τρύπημα ) κυλίνδρου και είναι σχεδιασμένο με τρόπο που να μην επιτρέπει και την καταστροφή δια περιστροφής (σπάσιμο) του κυλίνδρου.

Χρώμα : Nikel Mat.

Παρέχει προστασία από διάτρηση, πριόνισμα, βίαιη σφυρηλάτηση & καταστροφή δια περιστροφής των κυλίνδρων. Η αποσυναρμολόγησή της είναι δυνατή μόνο από την εσωτερική πλευρά. Η Ροζέτα παρέχει ασφάλεια και δίνει υψηλή αισθητική στο κούφωμα. Κατασκευάζεται από υψηλής σκληρότητας ατσάλι με ενισχυμένη επιμετάλλωση μένοντας ανέπαφο σε όλες τις καιρικές συνθήκες (δεν σκουριάζει).

 


7 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare