Αυτόματο αεροστόπ ACOUSTIC PLUS για πόρτες αλουμινίου/μεταλλικές/ξύλου/PVC

Λειτουργεί με το κλείσιμο της πόρτας και χάρη στον μηχανισμό που διαθέτει ανασηκώνεται όταν η πόρτα ανοίγει και πέφτει όταν η πόρτα κλείνει. Σε αντίθεση με τα απλά αεροστόπ, το συγκεκριμένο αυτόματο αεροστόπ- ανεμοφράκτης.  δεν σέρνεται, δεν δυσκολεύει το άνοιγμα της πόρτας και έχει σαφώς μικρότερη φθορά, δηλαδή μεγαλύτερη αντοχή. Κατάλληλο για Υδατοστεγάνωση.

More details

 
Περισσότερα

Λειτουργεί με το κλείσιμο της πόρτας και χάρη στον μηχανισμό που διαθέτει ανασηκώνεται όταν η πόρτα ανοίγει και πέφτει όταν η πόρτα κλείνει. Σε αντίθεση με τα απλά αεροστόπ, το συγκεκριμένο αυτόματο αεροστόπ  δεν σέρνεται, δεν δυσκολεύει το άνοιγμα της πόρτας και έχει σαφώς μικρότερη φθορά, δηλαδή μεγαλύτερη αντοχή.

Το συγκεκριμένο αεροστόπ παρέχει πολύ ισχυρή μόνωση. Οι διαστάσεις οι οποίες παράγεται είναι πολύ μεγάλες ,συγκεκριμένα από 330 mm ως 1830 mm.

Στην περίπτωση των πορτών PIVOT , οι οποίες είναι πάρα πολύ μεγάλες , πρέπει να χρησιμοποιούνται 2 έμβολα . Για την λειτουργία του εμβόλου που βρίσκεται από την πλευρά του χερουλιού χρειάζεται ένα ειδικό εξάρτημα PIVOT .


Το αεροστόπ - ανεμοφράκτης σφραγίζει τα κενά στις πόρτες και τα παράθυρα , κρατάει τη θερμοκρασία μέσα, αφήνοντας τη θερμοκρασία και τη σκόνη της ατμόσφαιρας απ’ έξω, παρέχοντας μόνωση αλλά και σοβαρή εξοικονόμηση ενέργειας.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare