Μηχανισμός μπάρας πανικού με U κλειδαριά τριών σημείων

Οι μπάρες πανικού είναι μηχανισμοί που τοποθετούνται πάνω στις πόρτες – συνήθως πυρασφαλείας  αλλά όχι μόνο-  και οι οποίοι εξασφαλίζουν την ομαλή εκκένωση ενός χώρου, σε περίπτωση που εκδηλωθεί φωτιά ή σε κάποια άλλη περίπτωση γενικού κινδύνου. Συνήθως  χρησιμοποιούνται σε μέρη που υπάρχει πολύς κόσμος  όπως εταιρείες, σχολεία ή εμπορικά κέντρα.

Τοποθετούνται απαραιτήτως σε εξόδους κινδύνου.

More details

 
Περισσότερα

Οι μπάρες πανικού είναι μηχανισμοί που τοποθετούνται πάνω στις πόρτες – συνήθως πυρασφαλείας  αλλά όχι μόνο-  και οι οποίοι εξασφαλίζουν την ομαλή εκκένωση ενός χώρου, σε περίπτωση που εκδηλωθεί φωτιά ή σε κάποια άλλη περίπτωση γενικού κινδύνου. Συνήθως  χρησιμοποιούνται σε μέρη που υπάρχει πολύς κόσμος  όπως εταιρείες, σχολεία ή εμπορικά κέντρα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να τοποθετήσετε μια μπάρα ασφαλείας είναι η πόρτα να ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. (διότι σπρώχνετε τον μηχανισμό).

Ο μηχανισμός μπάρας πανικού με U κλειδαριά τριών σημείων περιλαμβάνει:
Τον μηχανισμό για κλειδαριά μαχαιρωτή.
Tο προφίλ μπάρας.
Κλειδαριά τριών σημείων με σχήμα U & 35mm.

Χαρακτηριστικά
Ο μηχανισμός για μαχαιρωτή κλειδαριά έχει αμφιδέξιο σύστημα. Το προφίλ μπάρας διατίθεται σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις για πόρτες με μέγιστο πλάτος εώς 1500mm. Η κλειδαριά είναι τριών σημείων, μαχαιρωτή, με λάμα σε σχήμα U.
Κατάλληλος για πόρτες αλουμινίου, σιδήρου, pvc, pvc-συνθετικές, ανοξείδωτες, ξύλινες και χαλύβδινες.

Διατίθεται σε χρώμα μαύρο RAL 9005.

18 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare