Μεντεσές FLASH XL

Εφαρμογές
Ρυθμιζόμενος μεντεσές για πόρτες. Ο μεντεσές τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο όπως και ο μεντεσές των παραθύρων και διαθέτει τον ίδιο τύπο πλακών και στήριξης για προσαρμογή στο κούφωμα.

More details

 
Περισσότερα

Εφαρμογές
Ρυθμιζόμενος μεντεσές για πόρτες . Ο μεντεσές τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο όπως και ο μεντεσές των παραθύρων και διαθέτει τον ίδιο τύπο πλακών και στήριξης για προσαρμογή στο κούφωμα.

Περιεχόμενα
2 λαμάκια εφαρμογής
4 φρεζάτες βίδες Μ6×12 UNI 5933
2 βίδες συγκράτησης Μ6×10 UNI 5929
1 βίδα ασφάλειας Μ5×7 UNI 59237, προ-τοποθετημένη

Υλικά
Μεντεσές από διελασμένο αλουμίνιο
Βίδες συγκράτησης από ατσάλι INOX
Λαμάκια εφαρμογής από διελασμένο αλουμίνιο
Πουκάμισα και ροδέλες από NYLON μαύρα
Ναίλον καλύμματα βιδών

Βίδες
Με δύο μεντεσέδες για ελαφριά χρήση 100 Kg
Με δύο μεντεσέδες για βαριά χρήση 80 Kg
για πόρτα ύψους 2m και πλάτους 1 m.

Διατίθεται άβαφο και σε RAL χρώματα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο FLASH XL είναι ένας μεντεσές πόρτας αλλά σε αντίθεση με τους συμβατικούς μεντεσέδες πόρτας οι οποίοι τοποθετούνται μπροστά, δεν απαιτεί τρύπημα για να τοποθετηθεί.
Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ειδικά στάμπο και συνεπώς ο χρόνος τοποθέτησης για τον Flash XL μειώνεται στο ελάχιστο.

Διαθέτει εύρος πλευρικής ρύθμισης από +1 μέχρι -1 mm. Το κενό ανάμεσα στην  πόρτα και το πλαίσιο μπορεί να ρυθμιστεί μέσα σε αυτά τα όρια χωρίς να χρειαστεί να ανυψωθεί η πόρτα.

Διατίθεται με δύο ήδη τοποθετημένες βίδες συγκράτησης. Όταν τις σφίξετε, μαγκώνουν κόντρα στο κούφωμα και δεν επιτρέπουν στο μεντεσέ να γλιστρήσει σε περίπτωση που ο πείρος δεχθεί υπερβολικά διαμήκη φορτία.

Οι βίδες συγκράτησης πρέπει να σφίγγουν μόνο αφού ο μεντεσές έχει τοποθετηθεί εξ ολοκλήρου και οι βίδες συγκράτησης του έχουν σφίξει τελείως.

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare