Κουμπάσο Rallenty

Εφαρμογές
Ο βραχίονας περιορίζει την κίνηση ενός παραθύρου με στήριξη στο κάτω μέρος, επιβραδύνοντας το κατά τη διάρκεια της φάσης του σταματήματος του. Διατίθεται σε δύο μεγέθη: 15cm και 25cm. Μεγάλος βραχίονας είναι για παράθυρα ύψους τα οποία στηρίζονται στο κάτω μέρος.
Διατίθεται σε τραχύ χρωματισμό.

More details

 
Περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ο βραχίονας επιβραδύνει το παράθυρο στο τέλος της φάσης του ανοίγματος, αποτρέποντας τα επικίνδυνα και ενοχλητικά χτυπήματα τη στιγμή που το παράθυρο κλείνει (πατενταρισμένο σύστημα GIESSE).

Ο βραχίονας εφαρμόζει τέλεια στον οδηγό με μία απλή ρύθμιση με ένα κλειδί Allen 2,5mm. Δε χρειάζεται τρύπημα ή επεξεργασία προφίλ. Τοποθετήστε το βραχίονα μόλις συναρμολογηθεί ολόκληρο το κούφωμα. Δεν υπάρχει ανάγκη να εισάγετε λαμάκια ή άλλα εξαρτήματα στα κανάλια πριν την τελική συναρμολόγηση. Η διάταξη μπορεί συνεπώς να τοποθετηθεί σε υπάρχοντα πλαίσια χωρίς να χρειαστεί η αποσυναρμολόγησή τους.

Ο βραχίονας διαθέτει έναν απλό μοχλό για εύκολη απελευθέρωση από το ανοιγόμενο πλαίσιο.
Ο μοχλός απελευθέρωσης είναι πολύ απλός στο χειρισμό του και με αυτόν τον τρόπο ο καθαρισμός του από το εξωτερικό μέρος είναι εύκολος.

Χρησιμοποιώντας το βραχίονα, το παράθυρο που στηρίζεται στο κάτω μέρος μπορεί να τοποθετηθεί στο πλαίσιο χωρίς να χρειαστεί να κοπούν τα αυλάκια. Με αυτόν τον τρόπο, ο κατασκευαστής του πλαισίου του παραθύρου μπορεί να αποφύγει μία διαδικασία που είναι στάνταρ για όλους τους άλλους τύπους πλαισίου, μειώνοντας έτσι τον απαιτούμενο χρόνο και το κόστος παραγωγής.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του βραχίονα είναι ανθεκτικά στη διάβρωση και δεν αλλοιώνονται με κανέναν τρόπο στον πέρασμα του χρόνου.

Κάθε αντικείμενο αναφέρεται σε ζεύγος βραχιόνων. Για σωστή τοποθέτηση, γίνεται διάκριση ανάμεσα στο αριστερό (SX) και δεξί (DX) βραχίονα.

9 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare