ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΓΙΑ LAPTOP YALE

Ένα αυτόματο χρηματοκιβώτιο με μοτέρ από τον οίκο Yale.Το όνομα Yale είναι εγγύηση στον χώρο της ασφάλειας, μέλος της οικογένειας ASSA ABLOY. Τα προϊόντα Smart Living της Yale προστατεύουν εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις παγκοσμίως και η Yale είναι το εμπορικό σήμα πίσω από τις κλειδαριές κάθε σχεδίου και λειτουργίας σε περισσότερες από 125 χώρες.

More details

280-240

 
Περισσότερα

Ένα αυτόματο χρηματοκιβώτιο με μοτέρ από τον οίκο Yale.Το όνομα Yale είναι εγγύηση στον χώρο της ασφάλειας, μέλος της οικογένειας ASSA ABLOY. Τα προϊόντα Smart Living της Yale προστατεύουν εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις παγκοσμίως και η Yale είναι το εμπορικό σήμα πίσω από τις κλειδαριές κάθε σχεδίου και λειτουργίας σε περισσότερες από 125 χώρες.Ως μία από τις παλαιότερες διεθνείς μάρκες, η Yale είναι ηγέτης στον κλάδο των κλειδαριών και της ασφάλειας γενικότερα.
Η σειρά προϊόντων Smart Living της Yale αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να ασφαλίσουν, να παρακολουθήσουν και να ελέγξουν τον χώρο τους. Περιλαμβάνει τους συναγερμούς Smart Alarms, τις ηλεκτρονικές κλειδαριές ENTR και SCLAK, τα ματάκια πόρτας Digital Door Viewers (DDV) καθώς και χρηματοκιβώτια για οικιακές και επαγγελματικές χρήσεις.

Το συγκεκριμένο χρηματοκιβώτιο είναι ιδανικό για χρήση σε γραφείο ή στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου. Πολύ εύκολο στη χρήση του και με κλείδωμα με δύο πλήκτρα χωρίς την ανάγκη της πληκτρολόγησης ολόκληρου του κωδικού.

Ιδανικό για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, για την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων/χρημάτων των πελατών σας όπως και για φορητό υπολογιστή (Laptop). Κατάλληλο για οικιακή ή για επαγγελματική χρήση.
Διαστάσεις σε mm.: Υ 200 x Π 430 x Β 350.

Λειτουργία:
• Με προγραμματιζόμενο κωδικό χρήστη.
• Λειτουργία κύριου κωδικού για τους επισκέπτες.
• Οθόνη LCD για εύκολη χρήση.
• Κωδικός χρήστη / επισκέπτη προγραμματιζόμενο από 3 έως 8 ψηφία.
• Χρόνος κλεισίματος – Το χρηματοκιβώτιο σβήνει για 3 λεπτά μετά από 4 προσπάθειες καταχώρισης λανθασμένου κωδικού.
• Ρυθμιζόμενη επιλογή αθόρυβης χρήσης και διαθέσιμη επιλογή κρυφής οθόνης.

Χαρακτηριστικά:
• Ιδανικό για το σπίτι, μικρά ξενοδοχεία και ξενοδοχεία.
• Χωρητικότητα 8,6 λίτρα.

9 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare