Επιτραπέζια χρηματοκιβώτια DGT VISION

Τα ολοένα και περισσότερα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών που σημειώνονται στις μέρες μας σε συνδυασμό με την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τις τράπεζες, προκαλούν ένα  αίσθημα ανασφάλειας και αναποφασιστικότητας στους πολίτες, καθώς δεν γνωρίζουν πως να ασφαλίσουν τα χρήματά τους και τα πολύτιμα αντικείμενα που έχουν στην κατοχή τους.

More details

 
Περισσότερα

Επιτραπέζια χρηματοκιβώτια DGT VISION

 
 

Τα ολοένα και περισσότερα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών που σημειώνονται στις μέρες μας σε συνδυασμό με την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τις τράπεζες, προκαλούν ένα  αίσθημα ανασφάλειας και αναποφασιστικότητας στους πολίτες, καθώς δεν γνωρίζουν πως να ασφαλίσουν τα χρήματά τους και τα πολύτιμα αντικείμενα που έχουν στην κατοχή τους. Τα χρηματοκιβώτια της CISA , χάρη στην εξαιρετική κατασκευή τους, έρχονται να δώσουν οριστική λύση σ’ αυτό το πρόβλημα.

Με πρόσοψη από ατσάλι πάχους 10 mm και πλευρικά τοιχώματα και πάνω επιφάνεια από ατσάλι πάχους 5 mm , τα επιτραπέζια χρηματοκιβώτια DGT VISION  της CISA , αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της φύλαξης χρημάτων, κοσμημάτων και κάθε λογής πολύτιμων αντικειμένων, εντός της οικίας σας. Οι πείροι από επινικελωμένο ατσάλι διαμέτρου 22 mm και η πλάκα προστασίας κλειδαριάς από ενισχυμένο ατσάλι, προσθέτουν επιπλέον ενίσχυση , ενώ το ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο , με δυνατότητα μνήμης από 4 μέχρι 12 ψηφία και πάνω από 1 δις πιθανούς συνδυασμούς, καθιστούν τη διάρρηξή του αδύνατη. Ο κατασκευαστής έχει προνοήσει και για προσωρινό μπλοκάρισμα εφόσον δοθούν λάθος συνδυασμοί. Τέλος, τα φωτιζόμενα πλήκτρα δίνουν ένα μοντέρνο ύφος στην εικόνα του χρηματοκιβωτίου.

Αποκτήστε το χρηματοκιβώτιο DGT VISION της CISA και διώξτε μια και καλή την ανασφάλεια και το φόβο της κλοπής των πολύτιμων αντικειμένων σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Φωτιζόμενα πλήκτρα.
Πρόσοψη από ατσάλι πάχους 10 mm.
Πλευρικά τοιχώματα και πάνω επιφάνεια από ατσάλι πάχους 5 mm.
Συναρμολόγηση εξαρτημάτων με ανθεκτική συγκόλληση.
Πείροι από επινικελωμένο ατσάλι διαμέτρου 22 mm.
Ειδική βαφή σε φούρνο, υψηλής αντοχής στη διάβρωση.
Πλάκα προστασίας κλειδαριάς από ενισχυμένο ατσάλι.
Στερέωση κλειδαριάς και μηχανισμών απευθείας πάνω στην πόρτα του χρηματοκιβωτίου.
Χειριστήρια ανοίγματος που δεν προεξέχουν σε θέση ανάπαυσης.
Ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο, με δυνατότητα μνήμης από 4 μέχρι 12 ψηφία, πάνω από 1 δις πιθανοί συνδυασμοί.
Με προσωρινό μπλοκάρισμα όταν δοθούν λάθος συνδυασμοί.
Περιλαμβάνονται:Καλώδιο εξωτερικής τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης,ράφια (εάν προβλέπονται),ούπα στερέωσης (τμχ. 4 ),οδηγίες χρήσης στερέωσης,οδηγίες εγκατάστασης.

9 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare