Κόλλα Ελαστική Στεγανοποιητική TKK TEKAFIX HT

Ουδέτερη ελαστική σφραγιστική κόλλα με άριστη πρόσφυση σε διάφορα υλικά: μέταλλο, αλουμίνιο, σκυρόδεμα, τούβλα, ξύλο, κεραμικά και διάφορα είδη πλαστικών. Συγκολλητικό και Στεγανοποιητικό προϊόν με αρχική προσκόλληση σε 3'' και μπορεί να αντέξει βάρος 350kg/10 cm² 

*Μπορεί να βαφεί.

More details

670-083

 
Περισσότερα

Για διάφορες γρήγορες συγκολλήσεις στις οικοδομικές εργασίες, μηχανικής, βιομηχανικής και σ' όλες τις οικιακές εφαρμογές. Αντικαθιστά μηχανική στερέωση και είναι ιδανική για συγκόλληση πιο βαριών αντικειμένων. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε σκυρόδεμα, τούβλα, ξύλο, μέταλλο, κεραμικά, διάφορα είδη πλαστικών κτλ. Η κόλλα αντικαθιστά τη μηχανική στήριξη και είναι ιδανική και για τη συγκόλληση πιο βαριών αντικειμένων. Όταν σκληρύνει , παροουσιάζει εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, είναι ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία, στις καιρικές συνθήκες, στη γήρανση και σε ευρύ φάσμα χημικών ουσιών. Είναι MS πολυμερούς βάσης που αναπτύσσει υψηλή αρχική προσκόλληση. Σε κάθετους ορμούς δε γλιστράει. Δεν προκαλεί διαβρώσεις, δεν αφήνει λεκέδες και είναι οικολογική (χωρίς σιλικόνη, ισοκυανικό και διαλύτες).

ΕΦΑΡΜΟΓΗ :

Για συγκόλληση και στερέωση σκαλιών, ραφιών, γωνιακών προφίλ, κεραμικών πλακιδίων, καθρεφτών, πινακίδων σήμανσης. Για συγκόλληση αδιάβροχων συνδέσεων των εγκαταστάσεων στον τομέα οικοδόμησης και μηχανικής, για συγκόλληση συνδέσεων που υπόκεινται σε δονήσεις.

Πριν από την εφαρμογή, η επιφάνεια πρέπει να είναι σταθερή και στεγνή. Πριν από τη χρήση προτείνουμε να κάνετε το τεστ πρόσφυσης της κόλλας στη σχετική επιφάνεια. Θερμική σταθερότητα: από -40 έως +90. Θερμοκρασία εφαρμογής από +5 έως +30.

29 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare