Μαγνητικό στοπ στήριγμα για πανζούρι (ρολό) - πόρτα - παράθυρο Magnifico

Το μαγνητικό στοπ στήριγμα Magnifico για παντζούρια, αλλά και για πόρτες και παράθυρα, είναι η κατάλληλη εναλλακτική λύση στους κλασσικούς μηχανικούς συγκρατητές παντζουριών και αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ τεχνικής και αισθητικής. Είναι κατασκευασμένο από ειδικό υλικό για μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στη διάρκεια του χρόνου (ειδικό για παραθαλάσσιες περιοχές).

More details

159-003

 
Περισσότερα

Το μαγνητικό στοπ Magnifico για παντζούρια, αλλά και για πόρτες και παράθυρα, είναι η κατάλληλη εναλλακτική λύση στους κλασσικούς μηχανικούς συγκρατητές παντζουριών και αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ τεχνικής και αισθητικής. Είναι κατασκευασμένο από ειδικό υλικό για μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στη διάρκεια του χρόνου (ειδικό για παραθαλάσσιες περιοχές).
Το μαγνητικό στοπ Magnifico είναι πολύ εύκολο στην τοποθέτηση καθώς αποτελείται από δυο τμήματα, ένα για να τοποθετηθεί στο παντζούρι και ένα για να τοποθετηθεί στον τοίχο με μια απλή βίδα. Όταν ανοίγουμε το παντζούρι, δυο ισχυροί μαγνήτες έρχονται σε επαφή και εξασφαλίζουν δυνατή συγκράτηση και αντίσταση  απέναντι στους ανέμους.
Επιπλέον, είναι κατάλληλο για τοποθέτηση και σε τοίχους με θερμομόνωση με τη βοήθεια τον αποστατών που βρίσκονται μέσα στη συσκευασία και επιτρέπουν το βίδωμα στον τοίχο περνώντας την μόνωση. Στην περίπτωση που θέλετε το προϊόν για τοποθέτηση σε τοίχο με θερμομόνωση, στη συσκευασία θα συμπεριληφθεί μεγαλύτερη βίδα, ολικού μήκους 20 εκατοστών.
Χρησιμοποιώντας τον πλαστικό οδηγό που παρέχεται στην συσκευασία μπορείτε να σημαδέψετε εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια την θέση που θα τρυπήσετε για να τοποθετηθεί η βίδα στον τοίχο. Τέλος, μπορείτε να ρυθμίσετε την δύναμη των μαγνητών παρεμβάλλοντας μεταξύ τους πλαστικούς δακτυλίους οι οποίοι παρέχονται επίσης στην συσκευασία.

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται βίδα με βίσμα μήκους 8 εκατοστών.

Χρώμα:Μαύρο

27 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare