Γωνία σύνδεσης Magic corner της CAL

Η γωνιά cal δεν χρειάζεται τρύπες στα προφίλ για να λειτουργήσει. Με μια μικρή εγκοπή στην άκρη του κάθε συνδεόμενου προφίλ (μόνο για να χωράει το Άλεν να τη σφίξει) γαντζώνει και συσφίγγει τα δυο προφίλ δυνατά και συγχρόνως τα ευθυγραμμίζει αυτόματα. Στην 5η φωτογραφία, βλέπετε τον τρόπο υπολογισμού διαστάσεων γωνίας για κάθε προφίλ.

More details

 
Περισσότερα

Η εταιρεία Π. ΡΟΖΟΣ  & ΣΙΑ ΕΕ συνεργάζεται χρόνια με την CAL και έχει προς διάθεση όλη την γκάμα των εξαιρετικά αξιόπιστων προϊόντων της. Έχει τη δυνατότητα για καθημερινή παράδοση των παραγγελιών σας μέσω μεταφορικών εταιρειών , είτε στην ηπειρωτική είτε στην νησιώτικη Ελλάδα. Μεταξύ άλλων , διαθέτουμε και την νέα επαναστατική γωνιά σύνδεσης CAL ”Magic corner”, με συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις σε υπάρχοντα και νέα σχεδιαζόμενα προφίλ.

Η γωνιά cal δεν χρειάζεται τρύπες στα προφίλ για να λειτουργήσει. Με μια μικρή εγκοπή στην άκρη του κάθε συνδεόμενου προφίλ (μόνο για να χωράει το Άλεν να τη σφίξει) γαντζώνει και συσφίγγει τα δυο προφίλ δυνατά και συγχρόνως τα ευθυγραμμίζει αυτόματα. Στις μετρήσεις που έκανε ο διεθνώς έγκυρος Γερμανικός οίκος αξιολόγησης ROSENHEIM απεδείχθη ότι μια μέσου μεγέθους γωνία CAL μπορεί να αντέξει σε τράβηγμα γύρω στα 400 kg.

Πλεονεκτήματα:

  • Καλύτερη εμφάνιση συνδεομένων προφίλ γιατί αποφεύγουμε τις τρύπες.
  • Επίσης μπορούμε σε περίπτωση λάθους να μικρύνουμε μερικά χιλιοστά τα προφίλ διότι δεν έχουν τις τρύπες (ακριβείας) που χρειάζονται οι άλλες γωνιές.
  • Έχουν πιο εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση χωρίς να θέλει πρεσάκι ακριβείας για τις οπές.
  • Επειδή η γωνία δεν είναι διαιρούμενη αλλά μονοκόμματη, μπορούμε να την τοποθετήσουμε βάζοντας κόλα γωνιάστρας και σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστούμε τη γωνιάστρα.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

Continue shopping Compare