Κρυφός περιμετρικός μηχανισμός Siegenia Axxent για κουφώματα PVC, ξύλου και αλουμινίου

Με τη σαφή, υψηλής ποιότητας εμφάνισή του, αυτός ο νέος περιμετρικός κρυφός μηχανισμός SIEGENIA, αποτελεί επιπλέον απόδειξη ότι το αόρατο είναι τώρα και σύμβολο ποιότητας και στυλ. 

Τοποθετείται σε προφίλ με εγκοπή 16mm.



More details

 
Περισσότερα

 

Με τη σαφή, υψηλής ποιότητας εμφάνισή του, αυτός ο νέος κρυφός περιμετρικός μηχανισμός SIEGENIA, αποτελεί επιπλέον απόδειξη ότι το αόρατο είναι τώρα και σύμβολο ποιότητας και στυλ. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστούν κουφώματα με τελείως κρυφό περιμετρικό μηχανισμό που σε συνδυασμό με τις μεγάλες επιφάνειες παραθύρων δημιουργούν μία νέα αφαιρετική εκδοχή. Επίσης με τον κρυφό περιμετρικό μηχανισμό axxent, η λειτουργία του παράθυρου γίνεται πιο εύκολη, ανθεκτική και με μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ - με υλικά υψηλής αντοχής σε έναν τέλειο συνδυασμό υλικών και τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Με κλειστό παράθυρο , κανένα εξάρτημα του μηχανισμού δεν είναι εμφανές. Χωρίς εκπτώσεις στην λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

  • Με τους κρυφούς μηχανισμούς Siegenia Axxent , κατάλληλους για ξύλλο και PVC, δημιουργείτε πραγματικά κουφώματα υψηλού σχεδιασμού . 
  • Υψηλή φέρουσα ικανότητα για μέγιστο βάρος φύλλου 150 kg χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα
  • Δεν απαιτούνται επιπλέον εξαρτήματα πλαισίου
  • Το φύλλο είναι εύκολο να συναρμολογηθεί
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προφίλ ξύλου, PVC και για συστήματα αλουμινίου με εγκοπή 16 mm

5 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare