Μέτρο τηλεσκοπικό πτυσσόμενο 3m και 5m

Μετρήστε εσωτερικές διαστάσεις γρήγορα και εύκολα με αυτό το ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό, εύχρηστο μέτρο. Έχει σχεδιαστεί για την μέτρηση εσωτερικών διαστάσεων εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και με απόλυτη ευκολία. MADE IN GERMANY.

More details

 
Περισσότερα

Μετρήστε εσωτερικές διαστάσεις γρήγορα και εύκολα με αυτό το ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό, εύχρηστο μέτρο. Έχει σχεδιαστεί για την μέτρηση εσωτερικών διαστάσεων εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και με απόλυτη ευκολία.

Τοποθετήστε το μέτρο στη θέση που θέλετε και τραβήξτε προς τα έξω την επέκτασή του και διαβάστε στην αναλογική οθόνη τις διαστάσεις που μόλις μετρήσατε! Το συγκεκριμένο τηλεσκοπικό μέτρο είναι εύκολο στο χειρισμό του, χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του , το μικρό βάρος του και τους στρόγγυλους τηλεσκοπικούς σωλήνες. Η οθόνη είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε να βρίσκεται στο ύψος των ματιών για να είναι βολική η ανάγνωση των διαστάσεων. Μια αμφίδρομη φούσκα(φυσαλίδα-αλφάδι) είναι ενσωματωμένη στο περίβλημα οθόνης για διευκόλυνση της λήψης οριζόντιας και κατακόρυφης μέτρησης.

Το τηλεσκοπικό μέτρο 3m μετράει από 0.60 m - 3.04 m

Το τηλεσκοπικό μέτρο 5m μετράει από 0.91 m - 5.01 m

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Continue shopping Compare